2XU MID RISE COMPRESSION TIGHTS

2XU Mid Rise Compression Tights er en ny kompresjonstights for dame fra kvalitetsmerket 2XU. Med en bredere linning enn bestselgeren 2XU Compression Tights kommer dette til å bli en hit i 2015!

Linningen, som som nevnt er en god del bredere enn hos forgjengeren, er laget i Powermesh. Dette øker komforten og gir en bedre kroppsholdning. Samtidig har 2XU klart å gjenskape de samme gode egenskapene som Compression Tightsen, som fantastisk passform, gradert kompresjon og meget gode pusteegenskaper.

Noe annet som er nytt med denne modellen er det prikkende X-designet med refleks. Dette er med på å gjøre at tightsen er meget godt egnet til alle former for aktiviteter både inne og ute. Denne er er perfekt for deg som ønsker en litt bredere linning og hold in-effekt. Linningen i livet er uten knyting da den brede strikken sitter godt i livet under trening.

Egenskaper:

  • Bred og høy linning uten knyting
  • Refleks i print
  • God passform
  • Gradert kompresjon
Valg av størrelse:
Størrelse velges etter høyde og vekt, se størrelsestabellen for mer info. Dersom du vipper mellom to størrelser anbefaler vi at du går ned i størrelse for best kompresjonseffekt.
womens[1]
2XU MID RISE COMPRESSION TIGHTS

Pricing starts from kr1299

9.2 Total Score

Passform
10
Kompresjonskvalitet
10
Pris
7.5